Den venlige migræne

Den kommer af og til, den der venlige og imødekommende migræne, som når den nu under alle omstændigheder har tænkt sig at dukke op, godt lige vil lade mig være lidt endnu. Jeg har været på Sjælland, med min mor og svigerinde. Vi var blandt de 200000 med en billet til Dirty Dancing, en fødselsdagsgavefra min mor. Hovedpinen kom allerede fredag ved ankomst. En ankomst der nok på et tidspunkt kan grines ad, bare ikke når man står i det. Med en tabt udstødning på bilen ved havnen i Århus, en venlig mand der kunne trylle med en snor, vejhjælp, der ikke kunne fixe problemet, et lift til den nærmeste station, en tur med tog, endnu en tur med tog og så en tur med bus, var stemningen lidt trykket mellem os alle 3. Men efter en god nats søvn ved min moster i Roskilde tog vi med smil på læben og højt humør til Dirty Dancing i operaen, en fantastisk oplevelse.
Migrænen pressede på i anden akt, på bilturen til færgen, fik den rigtig fat og sejlturen hjem var invaliderende. Mads tog imod os på havnen med piller og cola, men uden virkning og lægevagten blev kontaktet ved hjemkomst. Jeg listede forbi ungerne, de var vågen og havde ventet på mig. Jeg kunne ikke snakke, ikke se, kvalmen pressede sig på og de forbandede trapper til 1. sal, føltes uendelige. Kvalme, opkast, dunken i hovedet, jeg skriger af smerter, Wigga græder, hun kan ikke li når jeg har ondt, Njord græder, han kan ikke li når jeg skal stikkes. 10 min går der, kun 10 min så holder lægen foran huset, jeg takker og er hende taknemmelig for den korte ventetid, jeg får min sprøjte,jeg bliver træt, kroppen begynder at summe og jeg falder hen til lyden af grædende børn.

Tak for turen mor, til trods for migrænen havde jeg bestemt en dejlig oplevelse i godt selskab.

<

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *