Har du husket dit vitamintilskud idag

Det er helt ok at være ked af det, ellers ville det hellere ikke føles, så fantastisk at være glad. Inden jeg fik hjælp med antidepressiv varmen af den holdning, at det var spild af tid, at have glæder og da ihvertfald ikke for længe, for før eller siden var jeg nok snart ked af det igen, så med fare for at blive skuffet, var jeg hellere lidt ked af det hele tiden.
Derfor fandt jeg det, som meget fornuftig blot at være stabil, som fordelen ved antidepressiv er, men så absolut også den største ulempe, jeg var ikke helt glad, men kunne hellere ikke blive helt ked af det. (stoppede sidste år med antidepressiv efter 10 år)
Idag sætter jeg stor pris på de mange daglige glæder jeg oplever, men de mest givtige er de ekstra ordinære oplevelser, som når Mads og jeg tager på kærestetur, filmhygge med ungerne i stuen eller de sidste års årlige storbyferie med mine brødre og far.
Derfor husk at tage GLÆDE hverdag, det er dit vigtigste vitamintilskud, faktisk dit livstilskud.

<

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *