Hovedpine

Min hovedpine begyndte, da jeg var 9 år, for snart 25 år siden, personligt tror jeg det skyldtes mine forældres skilsmisse, men kloge folk holdt på at det måtte være øjene… Jeg skulle have briller – måske var de moderne dengang, det tror jeg nu næppe, men store og røde var de, værre var det med det andet par jeg fik – de var nu smarte nok, med sådan nogen udskiftelige ringe, så jeg kunne skifte farve på stellet, det var mere hvor de kom fra – et dødsbo fra en ældre dame.

Hovedpinen fortsatte dog, så måtte det være det tunge hår – så håret røg. Det skal siges, at jeg havde det flotteste lange røde hår.

Men det røg af ved den lokale frisør og min mor og hende var begge enige om, at det var så flot og at jeg så meget ældre ud nu. Men det var så forfærdeligt og så utroligt grimt – et stort rødt hår, kortklippet med ægte krøller og store bakkenbarter….

Hovedpinen fortsætter selvfølgelig, men i 1999 på Halvorsminde efterskole sker en ændring – jeg får en fodbold i hovedet, banker baghovedet ind i en mur – og får en hjernerystelse.

Følgerne heraf er årsagen til min blog og min historie. Hovedpinen bliver fra den dag mere intens, oftere og med konsekvenser – jeg har migræne og tilhører nu en gruppe på 16 % af Danmarks befolkning.

 

 

<

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *