Lykke uden lykkepille

Lykke uden pille, et halvt år er der nu gået siden lykkepillerne blev lagt på hylden efter 9 år.
Det hele begyndte tilbage i 2005 kort efter, at jeg aborterede – min første graviditet. Følelsen af at have været i gennem 3 måneder med kvalme og indlæggelse og så kunne jeg ikke engang finde ud af at være gravid og passe på ” barnet”
I de efterfølgende mange år blev pillen mit livstilskud, jeg fik ro i hovedet og for min families skyld blev jeg stabil – ingen nedture efter et migræneanfald, men anfaldene blev desværre hellere ikke færre eller mildere. Pillen fungerede ene og alene som en “lykkepille”
Den sidste tid inden den sidste pille blev slugt, begyndte jeg at mærke en ændring, jeg begyndte at mærke Marie – mig selv. Det forskrækkede mig lidt,jeg gik op i dosis, prøvede at skifte mærke, men uden virkning.
Jeg var bange for en evt. udtrapning, for ofte havde jeg prøvet at “glemme” at tage en pille eller migrænen havde forhindret mig i det, og dagene efter havde jeg det altid forfærdeligt, ked af det, rastløs, irritabel. Men denne gang var der intet, efter 6 dages udtrapning stoppede jeg fra den ene dag til den anden.
Jeg har absolut ikke fortrudt mine 9 år på lykkepiller, for det var en nødvendighed for mig,for at kunne fungere. Men nu var jeg klar til at stå på egne ben og jeg er glad for igen at kunne føle, grine og græde når jeg har lyst, selv til en fuldstændig ligegyldig reklame på tv.

<

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *