Migræne, kan vi selv gøre noget

Migræne
Nu har jeg efterhåneden set og hørt flere der har fået lavet en Daith, altså en ørepiercing/stav, nogen tager magnesium andre vitaminpiller/kosttilskud.
Derfor hvis der er nogen der vil dele jeres erfaringer, hører jeg meget gerne fra jer – har det haft en virkning på jeres migræne/ hovedpine, har det gjort en forskel, kortere anfald, måske færre anfald.
Måske andre har et helt tredje forslag..

Selv er jeg stor tilhænger af fodmassage. Mads er rigtig flink til at bruge en halv time engang imellem når vi alligevel ligger i sofaen foran fjernsynet. Og det virker altså, især på den der daglige hovedpine, der ligger og dunker i baghovedet og efterveerne fra et migræneanfald – hovedsagligt storetåen, hvor punkter med forbindelse til hovedet skulle sidde har god effekt.

3 tanker om "Migræne, kan vi selv gøre noget"

 1. Hej Marie….

  Jeg har efterhånden i flere år døjet med daglig hovedpine, som efterhånden har udartet sig til migræne.
  Her efter jul, har jeg virkelig gået og overvejet om jeg ville være nødt til,at opgive mit arb.
  Så var det, jeg kom i kontakt med en læge, som giver akupunktur. Hun startede med, at sige til mig, det er bestemt ikke sikkert jeg kan hjælpe, menjeg vil gerne prøve. De første 3 behandlinger var rigtig slemme for mig, når jeg kom hjem lå jeg bare på sofaen, og havde det rigtig skidt. Da jeg skulle have min 4 behandling sagde hun, hvis ikke der sker fremskridt i dag, kan jeg desværre ikke hjælpe dig. Og der skete fremskridt 🙂 Har nu fået 5 behandlinger, og kan med smil på læben sige, det går stille men sikkert fremad.
  Ved ikke om du har prøvet det Marie, hvis ikke skulle du prøve.
  God weekend

  1. Hej Bettina, tak for dit indlæg, jeg har ikke været på siden længe og har desværre først set din besked nu. Jeg har ved en tidligere, men nu pensionerede læge fået faste nåle i ørene, de sad op til 14 dage. De tog altid efterveerne efter et migræneanfald. Hvor bliver dine nåle lagt og er det noget du skal fortsætte med. Rigtig god aften til dig, jeg håber du har det godt, knus

   1. Det er helt okay 🙂
    Jeg får nåle i hovedet, pande, nakke og fødder. Jeg har nu fået 8 behandlinger, en gang om ugen. Jeg skal nu gå to uger inden næste behandling.
    Jeg ligger i en halv time med nålene, hvorefter hun tager dem ud. Resten af dagen, er jeg ikke meget værd. Jeg har nu været povedpine fri i ca 1 måned.
    Om jeg skal blive ved med, at få behandling må tiden vise. Evt med 6 ugers pause, det gør jeg gerne.
    Hende jeg går ved er smertelæge.

<

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *