Min familie

Vi er nok som de fleste familier med mand, kone og 2 børn. Vi råber ad hinanden, vi skændes til tider, men vi krammer mest.
Mads og jeg mødtes i Skagen i sommeren 2001, han var lige som han skulle være, med brune øjene, hår på brystet, lidt buttet, brøndbyfan og pægagogmdhjælper – men til info havde han allerede en kæreste.

14 dage gik der og jeg fik en sms “hello, marie, I am free, hvad skal du i weekenden. Det første der nok slog mig var sikke en “nar”, men jeg tog alligvel mobilen, da han ringede…3 år senere blev vi gift på rådhuset i Randers.
 
Wigga kom til verden i 2006, en dejlig pige,  der desværre til tider tager lidt for meget ansvar til sig, det fylder meget i hende og kommer ofte  til udtryk ved nogen voldsomme raserianfald.

Njord er fra 2011, han er stædig som bare fanden og alt skal diskuteres med ham –  han husker alt vi har lovet ham og han lader os det ikke glemme.

2 tanker om "Min familie"

  1. Vil bare sige jeg om nogle ved hvordan du har det. Er i samme båd, ‘mor til to drenge på knap 5 år og 1 år. Døjer ligesom dig rigtig meget med migræne og hovedepine i forskellige grader. Er på et eller andet plan glad for at læse om anden i samme båd. Døjet side. Jeg var 14 år Fandt dig på instra.

    1. Hej camilla. Tusind tak for dit indlæg, jeg bliver altid glad når jeg får respons tilbage og som du selv skriver, møder mennesker i samme situation. Jeg har skrevet herinde mest for min egen skyld. For er egentlig lidt i tvivl om nogen læser det eller interessere sig for emnet;) så igen tak for dit input. Har du ellers forslag til lindring af hovedpinen/migrænen tager jeg gerne imod råd, kh Marie

<

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *