Nemt mad kan også være lækkert

Vi får ofte, nogen gange meget ofte spaghetti med kødsovs. Det er lækkert og det er nemt, især på de dage, hvor madkreativiteten ikke står højest på dagens TO DO liste. Herhjemme er det efterhånden en standard menu, især når jeg ligger med migræne.
Den kan laves i mange variationer og med meget forskelligt indhold, jeg er dog ikke tilhænger af dåsetomater, så sovsen laver vi selv fra bunden med friske tomater, jeg synes den smager af mere og vil ikke mene, at den tager længere tid at tilberede. Ofte laver vi lidt ekstra tomatsovs, som vi så fryser ned til næste gang eller genbruger til for eksempel lasagne eller pizza dagen efter.
Men igår på vej til brugsen med ungerne stødte vi på fiskebilen og Njord fik lyst til en mad med fiskefilet. Nu er det jo sådan, at Mads ikke bryder sig om fisk, men jeg købte nu alligevel en pakke fersk laks sammen med fiskefileterne.
En lækker menu blev det til, og kun efter 25 min i køkkenet – pandestegt laks med spaghetti olio e aglio med et drys af friske tomater, og så skal det lige nævnes, at Mads fyldte tallerken to gange, endda også med laks.

Tilberedelsestid: 25 min
Antal personer: 3 – Njord fik sin rugbrød med fiskefilet og remoulade
Pris ca: kr 90

<

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *